Oplev en paraften, hvor der er fokus på at skabe tid, ro og nærvær til jer.

Indholdet er en kombination af teori og praktiske øvelser.

Indholdet i begge weekends er:

– Den svære samtale

– Kunsten at lytte og faktisk høre den anden

– Tryghed og utryghed i relationen

– At tale og lytte fra den følte fornemmelse

– Den nærværende berøring – genvejen til den gode kontakt

– Find nysgerrigheden frem igen

 

Sted: Højby Sundhedscenter

Pris: 150 kr pr person

 

Parweekenderne tager afsæt i min mangeårige erfaring med at lande i kroppen og tale derfra. Derudover er jeg netop blevet uddannet i FSPM; Felt Sense Polyvagal Model, hvor en masse af min inspiration til at lave parweekender kommer fra.

FSPM bygger på:

Felt Sense Polyvagal Model (FSPM) er udviklet af psykoterapeut, Jan Winhall. Hun har udviklet modellen ud fra 40 års praksiserfaring med behandling af afhængighed og traumer.  FSPM er bygget op omkring den Polyvagale Teori og fokuseringsteknikken, der arbejder ud fra den følte fornemmelse. 

Den Polyvagale teori er udviklet af den internationalt anerkendte forsker, Steven Porges, ud fra hans mangeårige forskning i nervesystemet og hvad det egentlig vil sige at være menneske. 

Fokusering er udviklet ud fra grundlæggeren, Eugene Gendlins mangeårige og omfattende forskning. Gendlin undrede sig over hvorfor nogle klienter havde gavn af psykoterapi, mens andre ikke havde. Han opdagede, at den afgørende forskel var det de succesfulde klienter gjorde inde i sig selv. Dvs. en indre process/handling som var uafhængig af terapiform og terapeuten. Han udviklede derfor Fokusering, der er seks trin til at lande i kroppen, så denne indre process/handling kan ske.

 

Underviser er:

Anette Vinston Ritz, der er praktiserende kropsterapeut gennem 12 år, forfatter og cand. Idræt & Sundhed med speciale i kropsorienteret filosofi og terapi. 

Indenfor kropsterapi er Anette uddannet i: Rosenmetoden, TRE – Traume Release Exercises samt FSPM. Alle tre metoder har det tilfælles, at de har en kropslig tilgang, regulerer nervesystemet og skaber blivende forandringer.

Medunderviser er:

Kim Iversen, der gennem 12 år har erfaring med coaching i den svære samtale på arbejdspladsen.

Tilmelding her